Activiteiten

Activiteiten

Harbour cafe Groningen

Wij bieden diverse activiteiten aan, van proeverijen, rondvaarten, sups tot verschillende quizzen. Of het nu voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje, familiedag of andere gezellige bijeenkomst is, wij maken er een leuke activiteit van!

Suppen

De stad Groningen heeft een prachtig uitzicht vanaf het water langs vele havens, woonboten, leuke terrasjes en monumentale panden! beDRIJFNAT verzorgt voor jou graag een onvergetelijke indruk van de stad en dat met je vrienden, familie of collega’s vanaf de SUP!

Bierproeverij

Maak kennis met de unieke selectie speciaalbieren van het Harbour Café.Wij tappen een selectie van 4 met zorg gebrouwen speciaalbieren en vertellen daarbij over de herkomst en de bijzondere eigenschappen van deze bieren.
Bij onze bieren serveren wij heerlijke bijpassende hapjes die de bierproeverij helemaal afmaken. Voor groepen hanteren wij speciale prijzen, neem hiervoor contact met ons op!

Boottocht (10-15 personen) 

Een haven zonder boot is als een bar zonder drank; daarom hebben wij sinds kort ook de ‘borrelboot’ bij het Harbour Café in Groningen! Geniet op onze comfortabele boot van een rondvaart door de ‘Grunneger grachten’ Onze praam is geschikt voor 10 tot 15 personen en past onder alle bruggen door!

Borrel of feest

Elke gelegenheid verdient een speciale locatie en de juiste aandacht om deze onvergetelijk te maken. In de zomer doet u dit natuurlijk het liefste buiten! Wij kunnen dat voor u regelen. Of u nu een receptie, zakenbespreking, vrijgezellenfeest, afstudeerfeestje of een personeelsborrel wilt houden, Harbour Café zorgt ervoor dat deze volledig aan uw wensen zal voldoen.