Logo

Over Harbour Café

Pijl

Aan het water, bij de haven

Op ons grote terras in Voor ’t Voormalig Klein Poortje zit je heerlijk aan het water. Met zo’n 130 zitplekken buiten vind je altijd wel een plekje in de zon. Geen zonnetje in de buurt of een beetje fris? Dan zorgen we dat je er toch nog warmpjes bij zit met onze verwarmde terraskussens van Sit&Heat of de heaters in onze parasols aan het water. Kom vooral langs om te zien of er een plekje vrij is, maar beter als je belt om te reserveren!

Binnen met biertjes aan de bar

In 2020 hebben we Harbour Café compleet onder handen genomen en helemaal verbouwd. Aan onze nieuwe bar vind je standaard acht biersoorten van de tap en hebben we achter de bar nóg vijftien bieren in blik en op fles. De wijnwaardeerders, likeurliefhebbers en gedistilleerd-genieters kunnen natuurlijk ook uitstekend bij ons terecht, met een brede selectie aan streekproducten. Onze keuken noemen we Frans met (Zuid) Amerikaanse invloeden en al het lekkers uit andere landen. Wij kunnen niet kiezen, dus laten de keuze graag aan jou.

Afbeelding

Zin om aan te schuiven? Voel je welkom! We vinden het fijn als je even reserveert.

Reserveren
Afbeelding

Zelluf doen

Wij bij Harbour Café zijn eigenwijs. Daarom bereiden we alles vers en produceren we veel zelf. Zo hebben we écht een huisgemaakte huiswijn. Maar ook de hotsauce en smoked olive oil zijn naar eigen recept. Vind jij die sauzen net zo lekker als wij en wil je er thuis van genieten? Geen punt, alles is te koop.

Foto galerij