Over Harbour Cafe

Pijl

Aan het water, bij de haven

Sfeervol genieten in een uniek hoekpand met geweldige terras. Harbour is dé locatie voor zowel de zomerse dagen als de koude dagen van het jaar. Met ons warme interieur een plek die uitnodigt om tot rust te komen en te genieten met altijd de juiste “vibe”, muziek en de beste drankjes. Ervaar het zelf!

Harbour Cafe bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Groningen, maar bij ons vind je de rust en ruimte om echt te relaxen. Laat je door onze bediening en chef’s in de watten leggen! En mocht je het koud hebben, dan hebben wij verwarmde terraskussens en dekens zodat je tot laat in de avond van de buitenlucht kunt genieten. Het echte vakantiegevoel. Aan de rand van de binnenstad.

De locatie, een kleine geschiedenis

Gelegen aan de Oosterhaven in Groningen, in dit karakteristieke pand is zeker sinds voor 1900 een horecagelegenheid gevestigd. Al die jaren is dit hoekje bij de Oosterhaven een begrip geweest in de Groninger volksmond. Waar je vroeger ten tijde van Cafe Faber, toen de stadspoort waar de straat zijn naam aan te danken heeft er nog zat, al heerlijk kon vertoeven aan het water met een biertje, en ten tijde van Restaurant Tijdloos kon dineren is een horecagelegenheid aan de punt van de Oosterhaven niet meer weg te denken uit de Groninger geschiedenis. En wie kent de naam Peter Pan nou niet. Het gezellige cafe dat jaren op deze plek zat. Het “Harbour hoofdstuk” is pas jong maar nu al passend in dit roemruchte en beroemde rijtje voorgangers.

Groningse nuchterheid en een werelds team!

Onze filosofie is simpel, echt lekker eten! Oprechte gastvrijheid en dit alles lekker no-nonsens gepresenteerd. Kon Minder zeggen we dan in Groningen.
Gerechten waar je voor terug blijft komen, borrelplanken waardoor je vergeet dat je nog moet dineren en dat allemaal om samen van te genieten. Eerlijke producten, zoals de droge worst van de Stadsslager, huisgemaakte dranken en een echte Grunn koffieblend van World of Barista. Door het gebruik van deze eerlijke en veelal biologische producten willen wij, samen met de Groningse ondernemers onze trots laten zien.

We zijn heel trots op ons team van toppers, onder leiding van Steven en Michiel staan zij weer elke dag voor iedereen klaar om ze te laten genieten van alles wat Harbour Cafe te bieden heeft. En omdat we er van houden om de wereld over te gaan is onze voertaal dan ook zowel Engels als Nederlands (en nog veel meer.) Lekker uniek zijn, houden we van!

Iets te vieren?

Leuk! Wij houden wel van een feestje. Ben je op zoek naar een leuke plek voor een borrel?, een (BBQ) diner of heb gewoon zin een leuke avond met een stel vrienden? Bij Harbour Cafe ben je sowieso aan het juiste adres. Neem even contact met ons op door te bellen naar 050 305 1080, via de e-mail: info@harbourcafe.nl of loop gerust even binnen. Dan regelen wij de rest!

Afbeelding

Heb jij altijd al willen werken op grootste en zonnigste terras van Groningen?
Bekijk onze vacatures!

Werken bij Harbour Cafe

Foto galerij