Vacature - Kok

Wil jij werken in de keuken van het restaurant met het grootste en zonnigste terras van Groningen? Word jij blij van knappe kookkunsten en prachtige opgemaakte gerechten? Mooi! Harbour Café is namelijk op zoek naar koks met hart voor de horeca, voor een parttime of fulltime dienstverband.

Waar zijn we naar op zoek

Bij Harbour Café werken mensen de van nature gastvrij zijn en altijd met een glimlach klaar staan voor onze gasten. We zijn op zoek naar een kok met minstens één jaar relevante werkervaring. We verwachten iemand die flexibel is en het niet erg vindt om overdag, ’s avonds of in het weekend te werken. Onze nieuwe collega voelt zich thuis in een team, maar kan zich ook goed zelfstandig redden. De nieuwe keukenprins of -prinses komt met leuke, nieuwe en smakelijke ideeën voor onze menukaart en heeft een fijn oog voor presentatie. We zoeken bij voorkeur iemand die fulltime aan de slag kan, maar we kunnen het ook eens worden over minder uren.

Wat hebben we te bieden

Je vindt Harbour Café aan het Voor ’t Voormalig Klein Poortje in Groningen, vlakbij de Oosterhaven. Je kunt ons kennen van ons enorme terras waar altijd wel een plekje te vinden is in de zon. In een team van ruim twintig collega’s, zowel in de keuken als in de bediening, is er nooit een saaie dag. Werken bij Harbour Café betekent een marktconform salaris en 25 vakantiedagen (volgens de CAO) op basis van een fulltime dienstverband. De reiskosten die je maakt worden vergoed en we zorgen dat jouw kennis en die van je collega’s op peil blijft door regelmatig trainingen te doen. De fooienpot doen we met iedereen. Maar bovenal kom je te werken in een hecht en jong team.

Sta je te springen? Schrijf!

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en sta jij te popelen om aan de slag te gaan? Dan maken we heel graag kennis met je! Neem contact met ons op door ons te bellen op 0503051080 en vraag naar de chef-kok of bedrijfsleider. Je kunt ook jouw cv en motivatiebrief opsturen naar info@harbourcafe.nl.