Vacature - Souschef

Wil jij werken in de keuken van het restaurant met het grootste en zonnigste terras van Groningen? Kom jij het beste tot je recht als je nieuwe dingen mag bedenken en vind je het leuk om andere collega’s te leren wat jij al kan en weet? Mooi! Harbour Café is namelijk op zoek naar een souschef, bij voorkeur voor een fulltime dienstverband. 

Waar zijn we naar op zoek

Bij Harbour Café werken mensen de van nature gastvrij zijn en altijd met een glimlach klaar staan voor onze gasten. We zijn op zoek naar een kok met minstens één jaar relevante werkervaring. De souschef beheert de voorraad, zorgt dat bestellingen op tijd en correct worden gedaan en heeft alle ruimte om naar eigen inzicht en ervaring recepten te maken of verzamelen. Het samenstellen van de menukaart ligt ook op de werkbank van de souschef, samen met de chef. Onze nieuwe collega voelt zich thuis in een team en kan mensen aansturen, maar redt zich zelfstandig ook goed. We zoeken bij voorkeur iemand die fulltime aan de slag kan, maar we kunnen het ook eens worden over minder uren.

Wat hebben we te bieden

Je vindt Harbour Café aan het Voor ’t Voormalig Klein Poortje in Groningen, vlakbij de Oosterhaven. Je kunt ons kennen van ons enorme terras waar altijd wel een plekje te vinden is in de zon. In een team van ruim twintig collega’s, zowel in de keuken als in de bediening, is er nooit een saaie dag. Werken bij Harbour Café betekent een marktconform salaris en 25 vakantiedagen (volgens de CAO) op basis van een fulltime dienstverband. De reiskosten die je maakt worden vergoed en we zorgen dat jouw kennis en die van je collega’s op peil blijft door regelmatig trainingen te doen. De fooienpot doen we met iedereen. Maar bovenal kom je te werken in een hecht en jong team.

Sta je te springen? Schrijf!

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en sta jij te popelen om aan de slag te gaan? Dan maken we heel graag kennis met je! Neem contact met ons op door ons te bellen op 0503051080 en vraag naar de chef-kok of bedrijfsleider. Je kunt ook jouw cv en motivatiebrief opsturen naar info@harbourcafe.nl.