Vacature - Parttime (zelfstandig werkend) kok

Kom jij ons team versterken en help je ons de gasten keer op keer te verrassen met kwaliteit en originaliteit? Altijd opzoek naar net dat beetje meer, net even anders en heb jij passie voor smaak? Dan is Harbour Café de plek voor jou!

Wij zijn op zoek naar een parttime kok die samen met het keukenteam Harbour Cafe naar een nog hogere smaakbeleving brengt. Wij hebben een hoge frequentie wisselende menukaarten die seizoens -en wereld gebonden zijn en doen een beroep op je creativiteit. Ons team is hecht en kent een intensieve, maar vooral leuke, manier van werken waarbij waardering en betrokkenheid belangrijke pijlers zijn. Harbour Café staat bekend om het concept van shares, goeie authentieke service, het terras met de meeste zonuren en een club die naast werk ook leuke dingen organiseert, werk gerelateerd of gewoon voor de fun. Uiteraard zijn er ook doorgroeimogelijkheden binnen het Harbour Café te bespreken mocht het van beide kanten bevallen.

Mocht bovenstaande je aandacht trekken neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en stuur je motivatie & CV op naar info@harbourcafe.nl.